Tervetuloa!

Lauma innokkaasti spurttailevia vinttikoiria toivottaa sinut tervetulleeksi virtuaaliseen kennel Saragisiin, Norjan Lillehammeriin! Saragisissa kasvatetaan kymppiryhmäläisiä eli vinttikoiria. Pääkasvatusrotumme ovat saluki, borzoi ja whippet, mutta myös muunrotuisia pentueita syntyy aina silloin tällöin. Päätavoitteenamme on kasvattaa terveitä ja elämäniloisia perhekoiria, joilla olisi viettiä myös vieheelle. Pentueita syntyy aika usein ja niiden tilannetta voi seurata tarkemmin kasvatus-sivulta.

Saragis on perustettu keväällä 2010 nimellä Noitarummun ja sen jälkeen toimimme hetken nimellä Blind Guardian's. Vinttikoiraihastus sai minusta vallan ja tässä sitä ollaan edelleen, yli 10 vuoden ja monen tauonkin jälkeen.

Saragisin kasvatus oli aluksi todella pientä, vain yksi salukipentue vuonna 2012 ja 2015. Yhtenä syynä varmasti se, ettei meillä ollut siihen aikaan kovinkaan montaa jalostukseen kelpaavaa koiraa. 2018 tilanne oli jo aivan eri, kun kennelin koiramäärä oli kasvanut toinen toistaan hienommilla koirilla ja vuosi 2019 olikin Saragisin aktiivisin tähän saakka. Tavoitteenamme on jatkossakin kasvattaa laadukkaita pentueita juoksuradoille ja näyttelykehiin.

Vielä kerran tervetuloa, toivottavasti viihdyt vinttikoiriemme parissa!

virtuaalitassut-foorumi sähköposti