Viimeisin päivitys


14.11.2017, uusi osoite ja ulkoasu.

Saragis muutti websistä weeblyyn ja koiralaumakin on mennyt aikalailla uusiksi. Vahvistusta meille saapui jopa 14 koiran voimin de la Doradosta.

Tervetuloa!

Welcome! Saragis is a sim game kennel, nothing here is related to real life. Dogs in the pictures have nothing to do with these pages. I'm sorry but the site is only in Finnish, if you have something on your mind please feel free to contact me by e-mail.


Lauma innokkaasti spurttailevia vinttikoiria toivottaa sinut tervetulleeksi kennel Saragisiin, Norjan Lillehammeriin! Kasvatamme pääasiassa salukeja, mutta myös muut vinttikoirarodut kuuluvat vahvasti kiinnostuksen piiriin. Päätavoitteenamme on kasvattaa terveitä ja elämäniloisia perhekoiria, joilla olisi viettiä myös vieheelle. Pentueita syntyy aina silloin tällöin ja tilannetta voi seurata tarkemmin kasvatus-sivulta.

Saragis on perustettu keväällä 2010 nimellä Noitarummun ja sen jälkeen toimimme nimellä Blind Guardian's. Vinttikoiraihastus sai vallan ja tässä sitä ollaan edelleen, pitkän tauon jälkeen uusi osoite ja ulkoasu ovat juuri sitä mitä tarvittiin.


Vielä kerran tervetuloa, toivottavasti viihdyt vinttikoiriemme parissa!


Shannon. karvaturrit.net sähköposti
Kävijöitä 14.11.2017 alkaen Wordpress
Tärkeitä sivuja
  Virtual Fédération Cynologique International
  Virtuaalinen Kennelliitto
  Virtuaalinen Vinttikoiraliitto

  Yhdistyneet Virtuaalinäyttelyliitot
  Piirretyt Virtuaalikoirat
  Karvaturrit.net
Saragis suosittelee
  Sivun nimi
  Sivun nimi
  Sivun nimi
Virtuaalikennel Saragis