Pieniä vinttikoiria

Kasvatamme salukeja, afgaaneja sekä borzoita. Satunnaisesti meille saattaa syntyä muunkinrotuisia vinttikoirapentueita. Tavoitteenamme on jalostaa mahdollisimman terveitä, selväpäisiä ja rodunomaisia perhekoiria, joilla on juoksuintoa myöskin radoilla. Suosin erityisesti evm-sukuisia koiria, jotta voin luoda ja kasvattaa omaa linjaani. Vanhemmat valitaan aina niin, että molemmat osapuolet täydentävät toisiansa.

Vinttikoira on luotu juoksemaan. Se ei sovellu pelkäksi seurakoiraksi, vaan se tarvitsee paljon virikkeitä. Siksi toivonkin, että kasvattieni omistajat olisivat valmiita panostamaan kasvattiini. Kilpauttaminen ei ole pakollista, mutta olisin iloinen, jos omistaja jaksaisi panostaa jonkun verran koiran kisautukseen rata- ja maastojuoksuissa, sekä myöskin näyttelyissä.

Kasvatustoimintamme on aika pienimuotoista, tarkoituksenamme ei ole täyttää virtuaalimaailmaa kasvateillamme, vaan pentueita syntyy lähinnä silloin kun on kysyntää. Pennut luovutetaan aktiiviseen ja yhteyttäpitävään kotiin (ilmoitettaisiin sivun muutoksista ja arvonimistä).

Kasvatusnimi Saragis lisätään pennun nimen eteen.


Myyntiehdot


Myyn kasvattini kenneleille, joilla on valmiit ja selkeät sivut. Toivoisin kasvateilleni elinikäistä kotia, mutta mikäli kuitenkin kasvatistani joudutaan jossakin vaiheessa luopumaan, otan koiran mielelläni takaisin itselleni. Tapauskohtaisesti etsin itse kasvateilleni uuden kodin. Hoidan itse pentujen rekisteröimisen vFCI:n rekisteriin. Kasvattieni jalostusoikeuksista keskustellaan aina tapauskohtaisesti ja pentueen teettämiseen tulee kysyä minulta lupa. Kasvatin tietoja ei saa muuttaa radikaalisti ilman lupaani eikä sitä saa tappaa ennenkuin se on URL-iässä vähintään 8-vuotias tai IRL-iässä kaksi vuotta. Kasvatilla tulee olla koko ajan toimiva sivu, jonka muutoksista toivon ilmoitettavan.

Mikäli sovituista ehdoista ei pidetä kiinni, kauppa voidaan purkaa kasvattajan toimesta yksipuolisesti.


Suunnitteilla


Ajankohta Rotu Isä Emä
heinäkuu 2019 afgaaninvinttikoira Djarwan Zarima Piuttosto Piccola
heinäkuu 2019 venäjänvinttikoira Sapfir Bolshoi Baron Dreamer Dea
kesä-syksy 2019 saluki Zesiro Zo Gavivi Jeriyan Sharafat

Pentueet


01.03.2019 D-pennut saluki 0+3 Zesiro Zo Gavivi Abbaya Li Ben Shimal
01.02.2019 C-pennut italianvinttikoira 2+1 Gordone's Heaven or Hell Duchessa Von D
08.01.2019 Battle Beast -pennut whippet 1+3 Azibo's Cheops Geb Tahzeeb's Wajahat Winna
02.01.2019 Amaranthe -pennut venäjänvinttikoira 2+2 Super Fast Charodej Blagorodnyy Vivahteen Whimma
03.10.2012 Nightwish -pennut saluki 2+3 Zoroki Shalah Flamenco Jeriyan Sharafat

Saragis-menestystä


KAS2 KP Ruotsissa Whirlwindin järjestämässä näyttelyssä 05.03.2019
KAS1 Suomessa Vinttikoirien Erkoisnäyttelyssä 14.07.2019

Virtuaalikennel Saragis